Daisypath Anniversary tickers


Me and YOU :D So i love you !

Salam hello hai :) Today i wish i could talk about kasih sayang aku kt si tapir jantan tuu . Haha .Setakat nii bubu tkpernah lg buat aku menangis or what ever thing that would make me cry . Haha . So sweet kan ? Alolooloo bubu bubu you know what i miss you evey single second minutes hours days weeks months and years sygg :) Look i create something for you and it's TADAAAA :D Haha . Bubbububububuusuukkk , me love you tau tau tau ? You my heart , my jantung , my usus , my kidneyyy , my oesophaguss , my paru-2 and my tetek youu know bhaahhaha :D Tdi beby bru topup rm3 sebab nnt nak mesej buu tkde creditt , bhahaha ^^ buu ,. nak thu tak , td ibu mrh beby :( sebab beby pegi topup lg pdahal dah topup smlm . Hm :( Sedihhnya sayangg kena marah tp tkpela . Cukup lahh bubu thu yang beby cinta sayang rindu perlukan dan inginkan bubu sampai bila-2 sayang :') me heart you ! 143 !

Bubu kau masih laki yang terbaik dalam life aku . Aku taktau apa nak buat kalau kau tinggalkan aku . Maybe aku datang tmpt kerja kau and terus peluk kau ! Grr , ingat buu , kau jgn buat aku CEMBURU lebih-2 , kang tk pepasal betina tu aku rembat . Fahamm ? Hee beby sayang kau tapirrrr :*

*ketika entry ini dipost aku kena marah dengan ibu sbb pegi beli topup guna duit belanja sch T_T


thanks for reading :)♥ ♥ ♥